Sidhuvudbild

En helt vanlig människa

Conny Hedengren

Conny Hedengren heter jag och är född i Linköping 1959. Pastor betyder herde vilket innebär att man är ledare för församlingen. I Storegårdskyrkan är jag en av ledarna eftersom vi praktiserar kollektivt ledarskap, där församlingens styrelse och äldste ingår. För mig personligen är ett demokratiskt ledarskap en viktig del i förtroendet att vara ledare.

En pastors uppgift är bl a att förkunna den kristna budskapet och läran såsom vi uppfattar den i Bibeln, att bedja både för och med människor, att finnas där när du eller någon annan behöver ett personligt samtal (jag har tystnadsplikt) jag finns till för både för medlemmar och icke medlemmar, göra hembesök hos gamla och sjuka. En annan viktig uppgift som pastorn har är att inspirera och uppmuntra övriga ledare i församlingen. Det finns mycket mer som en pastor gör men det nämnda ser jag som det primära.

Jag är gift med Marina och har fyra barn Samuel, David, Linnea och Simon. Min fru och jag tillsammans med Simon bor på Violvägen 42 i Eksjö. På min fritid vill jag gärna vara tillsammans med min familj och vänner. Vad vi gör har inte så stor betydelse utan mer att få göra något tillsammans. Musiken betyder mycket i mitt liv. Jag spelar och sjunger gärna tillsammans med andra. Om jag ska göra något som jag tycker är riktigt roligt en sommardag så tar jag gärna min vindsurfingbräda och ger mig ut på vattnet och försöker fånga vinden så att brädan går upp i planing. Vintertid åker jag gärna till en backe med skidlift för att åka bräda eller skidor utför. Jag tycker livet är en fantastisk gåva inte minst när man får vara ute i Guds underbara natur och solen lyser upp tillvaron.

Jag vill här också hälsa dig varmt välkommen till Storegårdskyrkan, en plats för möten med varandra men också tillsammans inför Gud.