Sidhuvudbild

Välkommen till Storegårdskyrkan i Eksjö!

Här kan du se vår senaste sändning:

Coronatider kan innebära ensamhet, frågor och oro. Därför vill vi finnas till för dig som medmänniska. Församlingens verksamhet fortsätter, men i begränsad omfattning.

Vi vill att Storegårdskyrkan ska vara en öppen kyrka för alla. En mötesplats för människor i olika åldrar och med olika erfarenheter. En plats för gemenskap och goda samtal. En plats för lugn och ro i en jäktad tid. En mötesplats med Gud.

Vi vill också att barn och ungdomar i Eksjö ska få lära känna Jesus i en trygg och positiv miljö. Vi vill erbjuda glädje och gemenskap i meningsfulla aktiviteter. I vårt barn- och ungdomsarbete möter du trygga ledare som lyssnar, bryr sig och delar med sig av sig själva och sin tro.

Vår vision är "Närmare Jesus, Närmare varandra och i samhället" Välkommen med.

Kladinsamlingvaren2021.jpg

På gång

17/4 Klädinsamling vid kyrkan
Kl 9-13 kommer Sam-Hjälps lastbil att finnas vid kyrkan.
18/4 10:00 Live Gudstjänst
Kjell Larsson, SAM SAM:s insamlingskampanj Vi ber och ger 2021 Swish 123 138 89 82 Mötes...
to 22/4 19:00 Tankar från Bibeln
Mer