Sidhuvudbild

Välkommen till Storegårdskyrkan i Eksjö!

Vi vill att Storegårdskyrkan ska vara en öppen kyrka för alla. En mötesplats för människor i olika åldrar och med olika erfarenheter. En plats för gemenskap och goda samtal. En plats för lugn och ro i en jäktad tid. En mötesplats med Gud.

Vi vill också att barn och ungdomar i Eksjö ska få lära känna Jesus i en trygg och positiv miljö. Vi vill erbjuda glädje och gemenskap i meningsfulla aktiviteter.
I vårt barn- och ungdomsarbete möter du trygga ledare som lyssnar, bryr sig och delar med sig av sig själva och sin tro.

Vår vision är "Närmare Jesus, Närmare varandra och i samhället"
Välkommen med.

På gång

9/7 10:00 Loppis på Magasin Jungfrugatan
10.00-13.00
Fynda allt mellan Himmel och Jord!
Välkomna!
10/7 10:00 Ekumeniskgudstjänst
Sv Kyrkan
18:00 Campinggudstjänst
Vi träffas vid korset!
Mer

Nu tar vi sommar!

Över sommaren låter vi vår kyrkolokal ta ledigt, och hänvisar till våra ekumeniska samlingar i Eksjö!
Från och med söndag är det gemensam gudstjänst och högmässa i Svenska kyrkan kl.10 varje söndag!
Under hela juli månad välkomnas du även till sång- och musikgudstjänster söndagar kl.18 vid korset på Eksjö camping.

Uppdraget 14-16 oktober

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in